Connect dobio nagradu Diskobolos

U organizaciji Skupštine grada Beograda i JISA uručena priznanja informatičkim stvaraocima, a nagradu za izdavaštvo osvojio časopis connect.

_DJT5873Za ovogodišnju nagradu DISKOBOLOS 2011 koja već 17 godina predstavlja sinonim najuspešnijih primena informacionih tehnologija u raznim granama privrede i vanprivrede, bilo je kandidovano 128 ostvarenja iz raznih delova sveta. Među njima, internacionalni žiri JISA izabrao je 52 i nominovao za nagrade u glavnim kategorijama (proizvodnja, projektovanje, upravljanje, drustvene delatnosti, usluge, zdravstvo, finansije, obrazovanje i veb) kao i 30 ostvarenja za nominacije u specijalnim kategorijama (skupovi, izdavaštvo, RTV emisije i globalni partneri).
Svečana ceremonija uručenja priznanja održana je u Skupštini grada Beograda u ambijentu “Starog dvora”.
U ime Skupštine prisutne je pozdravio potpredsednik Zoran Alimpić ističući da je tradicija dodele informatičkih priznanja u ovom ambijentu pozitivno uticala na dalji razvoj primene informacionih tehnologija ne samo u Srbiji vec i u celom regionu.
U ime  žirija JISA – Jedinstvenog informatičkog saveza Srbije u kojem su i ove godine učestvovali istaknuti predstavnici Evropskog saveta informacionih tehnologija – CEPIS, kao i Evropske privredne komore EEIG iz Brisela, dobitnicima je nagrade urucivao Đorđe Dukić, potpredsednik CEPIS-a, predsednik EEIG za poslovne komunikacije i predsednik JISA kao institucije organizatora i davaoca priznanja.
Nagrade su osvojili i mnogi stvaraoci iz Hrvatske, BIH, Bugarske i drugih zemalja regiona, a za najkvalitetnijeg ICT partnera proglašena je firma ATOS kao najveći evropski ponuđač informatičke opreme i usluga. Nagradu Diskobolos u oblasti izdavaštva osvojio je časopis connect koji izdaje redakcija izdavačke kuće PC Press. Connect je posle samo godinu dana izlaženja osvojio ovu prestižnu nagradu i time pokazao da je za kratko vreme stekao epitet stručnog i objektivnog časopisa.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Prestižno The Manifest priznanje dodeljeno IT kompaniji Q agency
SBB

Tagovi: , , ,