Top50 Glas publike

Corsair kupio Origin PC

Corsair, poznati proizvođač kvalitetnih računarskih komponenti i gejming dodataka, kupio je američkog proizvođača personalizovanih gejming računara, Origin PC, poznatog po inovativnim konceptima. Jedan od primera njihove inventivnosti je i Origin Big O, PC visoke klase koji u sebi sadrži komponente Xbox One X, PS4 Pro i Nintendo Switch konzola.

PCPress.rs Image

Origin PC se neće u potpunosti integrisati u Corsair brend. I dalje će postojati pod istim imenom, ali će funkcionisati kao nova Corsair divizija. Naravno, u njihovim računarima će se naći Corsair komponente (memorije, napajanja, SSD-ovi, rešenja za hlađenje računara, kućišta), a kupcima će na raspolaganju biti i široka lepeza Corsair periferija namenjenih igračima (tastature, miševi, slušalice…).

Ovim računarima će biti dostupan i Corsair iCue softver za kontrolu LED osvetljenja u kućištima koji omogućava precizno sinhronizovanje RGB svetla, kao i softver za kontrolu temperature u kućištima i upravljanje brzinama ventilatora. Pored svega toga, Origin PC će u svoje buduće „custom made“ PC računare instalirati i Corsair Hydro X vodeno hlađenje.

Saradnja dve kompanije biće dvostrana, jer će se u Origin PC ponudi uskori naći i Corsair One serija PC računara.

Pročitajte i:  Microsoft će možda omogućiti Call of Duty iskustvo na Nintendo Switch-u

Izvor: TechRadar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , ,