BIZIT 2022

Čovek uhapšen nakon što mu se žena lažno predstavljala kao tinejdžerka na fejsu

PCPress.rs ImageSvi znaju da bračni parovi ponekad posežu za krajnjim rešenjima kad više ne mogu da gledaju jedno drugo. Ali verovatno nijedna žena nije uradila ono čega se dosetila Andžela Velkert. Ona je odlučila da se posluži Facebook-om kako bi saznala šta se njenom mužu vrzma po glavi. Napravila je lažni nalog s fotografijom seksi tinejdžerke pod imenom Džesika Stadbejker. Prvo je svom mužu poslala zahtev za prijateljstvo, a onda je poverila prijateljici u koju ima poverenja da ga navede na komunikaciju.

Plan je nadmašio njena očekivanja jer je uskoro njen muž Dejvid rekao novoj „prijateljici“ kako namerava da pobegne s decom. Inače, on je vlasnik kompanije Secure Alarms i navodno je opskrbljivao i policiju. Tako je jednom napisao da je skinuo GPS lokator sa svog kombija i instalirao ga na ženina kola kako bi znao kuda ide. Tobože je ubrzo posle toga spomenuo kako će naći nekoga da se „pobrine“ za njegovu ženu. Izgleda da je verovao kako će uspeti da pobegne u drugu državu sa Džesikom, koju nikad nije upoznao budući da ne postoji!

Pročitajte i:  TikTok ujedinjuje neprijatelje

Dejvid Velkert optužen je za postavljanje prislušnog uređaja u ženin automobil, ali ne i za pretnje da će naći nekoga da je ubije. On se brani time da je sve vreme znao da njegova žena stoji iza svega i da je samo hteo da vidi dokle će da ide. Ne zna se ko je na fotografiji „Džesike Stadbejker“, ali profil je još aktivan.
Izvor: CNET News

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: