Crysis Remaster najavljen za PC, PS4, Xbox One, Switch

Taman kako su stasale nove generacije gejmera, ozvaničen je remaster igre koja je važila za poligon na kojem se proverala snaga vaše mašine. Toliko da je postala čuvena rečenica – “Ali može li (tvoja mašina) da pokrene Crysis?” Sada čuvena pucačina koja je grafikom pomerila granice mogućeg, pre više od 10 godina, izlazi ponovo u remasterovanoj verziji.

PCPress.rs Image

Remaster za sve platforme

Iz Crytek-a su se javili sapštenjem da rade sa Saber Interctive-om kako bi remasterovali igru sa dobro poznatim gameplay-om nabijenim akcijom, sandbox svetom i epskim bitkama dostojnim blokbastera, sa remasterovanom grafikom i optimizacijama za poslednju reč hardvera.

Tako da dobijate sve što je ulazilo u single player originalne igre sa modernom grafikom – teksture visoke rezolucije, unpređena dizajnerski igra, vrhunsku dubinsku oštrinu, i svetlosne efekte i mnogo toga drugog. Pored toga, biće opcija za maglu, unapređeno osvetljenje, ray-tracing – veliko vizuelno unapređenje u odnosu na hit iz 2007. godine.

Igra se očekuje “uskoro”, a trebalo bi da se pojavi na PC računarima, kao i Xbox One i PS4 konzolama, ali na Nintendo Switch konzoli.

Izvor: hexus

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,