BIZIT 2022

CS:GO ranking mečevi više nisu mogući u free-to-play verziji

Novo ažuriranje CS: GO uklanja vam mogućnost besplatnog pristupa Prime matchmakingu. U prošlosti ste mogli dobiti osnovni status skupljanjem XP-a dok ne dostignete nivo 21 i povezivanjem telefonskog broja sa svojim nalogom. Sada je jedini način da dobijete status Prime igrača, da platite 15 dolara za nadogradnju.

PCPress.rs Image

Premium status uslov za ranking mečeve

Više ne možete zaraditi XP ako nemate status premium igrača, a takođe ne možete zaraditi i range, padove ili grupe veština. Na osnovu povratnih informacija ljudi, čini se da svoj status možete zadržati ako ste ga već postigli besplatnim putem. Međutim, ako niste uspeli da dostignete nivo 21 pre ažuriranja, imate samo rok do 17. juna da kupite nadogradnju za vraćanje XP i grupa veština koje ste već stekli. Valve je možda povećao vaše šanse da se podudarate sa drugim igračima dovoljno ozbiljnim u igri da biste za nju platili 15 dolara. Valve je u svojoj izjavi objasnio da im je ovo pokušaj da se loši igrači jednostavno ne približavaju onim elitnim, najboljim, i da se razdvoje profesionalci od amatera.

Ako odlučite da ne platite nadogradnju, više nećete moći da učestvujete u rangiranim mečevima. Valve je, međutim, predstavio neocenjene mečeve za takmičarske, Wingman i Danger Zone načine igre, kojima svako na CS: GO može pristupiti. Uklonio je Scrimmagea iz takmičenja i zamenio ga Urankedom koji udružuje ljude iz grupe ne-Prime i Prime igrača. Prema zabeleškama zakrpe uz ažuriranje, Unranked i dalje koristi podudaranje zasnovano na veštinama, ali to ne utiče na Skill Group i nema ograničenja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: