Cure podaci o novom Chromecastu

Kompanija Google će na svom velikom hardverskom događaju koji je zakazan za 30. septembar predstaviti novi Chromecast uređaj, koji će sa sobom doneti neke novine u odnosu na prethodne verzije.

novi chromecast

Procurele slike daljinskog upravljača

Novi Chromecast je zahvaljujući curenju fotografija i informacija već poznat široj javnosti. Po najnovijim informacijama, znamo i kako će izgledati daljinski upravljač. Google je ozbiljno poradio na dizajnu, ali i samoj funkcionalnosti uređaja. Daljinski upravljač ima D-Pad na vrhu i taster za podešavanja jačine zvuka sa strane, kao i dugmad za povratak, asistent, home i isključivanje zvuka. Ono što je najvažnije, daljinski upravljač ima namenske tastere za YouTube i Netflix.

Prethodni Chromecast uređaji nisu imali daljinski upravljač, pa je njegovo dodavanje pogodovalo boljoj integraciji Google/Android TV-a. Dodavanje namenskog YouTube dugmeta će olakšati upravljanje njihovom najpopularnijom aplikacijom. Pored curenja informacija i slika o novom Chromecastu, 9to5Google je podelio i još slika predstojećeg pametnog zvučnika Nest, o čemu ćemo verovatno više saznati na hardverskom događaju kasnije tokom ovog meseca.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: