TrendMicro

Cyber bezbednost hibridnih data centara, CheckPoint, Ivan Mladenović | BIZIT2021

Ivan Mladenović, Channel Manager kompanije Check Point je govorio o temi “Cyber bezbednost hibridnih data centara”. Publici je objasnio pet generacija izazova, odnosno pet generacija velikih sajber-pretnji, od famoznih virusnih napada devedesetih godina, sve do najnovijih izazova koji podrazumevaju multivektorske napade, što stvara potrebu za adekvatnom zaštitom.

PCPress.rs Image

“Svi ovi izazovi čine zaštitu modernih data centara izuzetno kompleksnom. Zahteva se moderan pristup, sa obezbeđivanjem performansi i skalabilnosti bez dodavanja kompleksnosti. Check Point Infinity je upravo takvo rešenje. Naša rešenja omogućavaju jednostavnu administraciju i automatizaciju, gde je naš cilj bio da što manje opterećujemo korisnike, te sistem u što većoj meri sam prepoznaje šta treba da uradi i na kraju samo obavesti korisnika šta se desilo. Sajberbezbednost je problem svih nas, bez obzira imate li data centre, serverske sobe, ili ste običan korisnik, jer su u krajnjoj liniji potencijalnom riziku izloženi upravo njihovi podaci. Bavimo se prevencijom, da bismo izbegli ogromnih problema sa posledicama.”

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,