Top50 Glas publike

Cyber pretnje – Kako izbeci “Nultog pacijenta”, CheckPoint, Petar Markota | BIZIT2021

Check Point je u segmentu bezbednosti predstavljao Petar Markota, Security inženjer. Njegovo predavanje je nosilo naziv “Cyber pretnje – Kako izbeci ‘Nultog pacijenta’ “. Bilo je reči o modernim trendovima u domenu sajberpretnji i kako zaštiti računare od najnaprednijih malvera koji strahovito prete svim poslovnim okruženjima, ali i svim korisnicima generalno.

PCPress.rs Image

“Veliki problem predstavljaju kriptolokeri / ransomware zlonamerni softveri. Poznati primer je bio Garmin sredinom godine, kada im je napredni kriptoloker blokirao silne podatke i takva kompanija je odlučila da plati traženih 10 miliona dolara. Videli smo velike napade na Acer, HP, kompaniju Quanta koja je platila čak 50 miliona dolara…Harmony Endpoint nudi kompletnu zaštitu, brz povratak podataka kao i jednostavnost upravljanja. Može se instalirati na Windows, Linux, macOS operativne sisteme i nudi sveobuhvatnu zaštitu. Podjednako važno, softver automatizuje 90% detekcije, istrage i uklanjanja posledica, lišavajući korisnike potrebe za konstantnom intervencijom.”

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,