Cyberpunk 2077: Vintage vozila za put u mračnu budućnost

Nedavno se pojavio video koji prikazuje različite tipove vozila koja će se pojavljivati u igri Cyberpunk 2077 – od jeftinih putničkih automobila, do luksuznih vozila, te onih koja su opremljena teškom artiljerijom.

PCPress.rs Image

Automobili se ne razlikuju samo po spoljašnjem izgledu, već nude i drugačiji „osećaj“ tokom vožnje, a iz studija CD Projekt kažu da je tako zbog različitih brzina, zvukova, te funkcija. Individualna vozila će se razlikovati i u zavisnosti od toga gde ih je igrač nabavio, pa će onima koja se kupuju od sumnjivih prodavaca verovatno faliti poneki deo. Najviše pažnje je privukao Porsche 911 iz 1977. godine – vozilo koje u vremenskoj ravni u kojoj se odvija radnja igre ima čak sto godina.

Cyberpunk 2077 – RPG iz CD Projekt Red – stiže 19. novembra, pa se marketinška kampanja već zahuktala. Do sada je moglo da se čuje da će biti „vrlo sličan, ali i vrlo različit“ od popularne i voljene igre The Witcher 3, te da će ponuditi veliki svet prepun likova, samo što će glavna kampanja biti kraća od one koju nudi The Witcher. Sada se priča i o vozilima, ali i o tome da igra stiže i na cloud gejming servis Stadia – takođe 19. novembra.

Pročitajte i:  Animal Crossing: Povratak igrača

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,