N Central domination

Da li ste sigurni da je to vaš korisnik?, Mastercard, Mirjana Berić | BIZIT2021

“Da li ste sigurni da je to vaš korisnik?” naziv je predavanja kojim je Mirjana Berić, direktor poslovnog razvoja za tržišta Srbije i Crne Gore, Mastercard otvorila popodnevni program BIZIT-a. Ona je govorila o novom Mastercard rešenju NuDetect. 

PCPress.rs Image

Reč je o rešenju namenjenom digitalnom bankarstvu, inovativnom rešenju koje predstavlja rezultat razvoja različitih tehnoloških rešenja i kombinuje aktivne i pasivne biometrijske zaštite kako bi u potpunosti zaštitio korisnika i njegovo iskustvo.

“Razvoj novih biometrijskih metoda donosi zaista neograničene mogućnosti. NuDetect predstavlja nadogradnju postojećih metoda autentifikacije, bez obzira da li se radi o drugim biometrijskim metodama, običnom korisničkom imenu i šifri ili nečemu trećem, što primenu čini veoma širokom. NuDetect se ne mora koristiti samo prilikom transakcije, već i prilikom bilo kakvih interakcija, od strane trgovaca ili finansijskih institucija, za zaštitu korporativnih i finansijskih okruženja. Ovo rešenje radi u pozadini i ne narušava iskustvo u bilo kom pogledu,” istakla je ona.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pankeri, majmuni i goblini - hi lansira prvu NFT prilagodljivu karticu
eFakture

Tagovi: , ,