BIZIT 2022

Da li ste spremni da budete najbolji?

Kaktus je jedan od važnijih festivala integrisanih komunikacija u našoj zemlji i održaće se 1. i 2. novembra u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Na kome će se pojaviti bitna imena marketinga među kojima je Žarko Veljković.

Žarko Veljković, predsednik žirija KAKTUS 2017 rekao je dosta o onome što se dešava u marketingu i svetu komunikacija kod nas a i šire. Manje se ulaže u marketing a još manje u medije. Tako, Mark Prichard kaže da će uložiti dve milijarde dolara manje u marketing i medije. Marketinške agencije pokušavaju da spreče svoju propast praveći takozvane klike, udruženja u vidu velikih grupacija i tako gube identitet. Sve to da bi se udovoljilo klijentima. Prema njegovim rečima: “Kada se Amerika zakašlje, ceo svet dobije upalu pluća“.

PCPress.rs Image

Situacija u našoj zemlji nije nimalo bolja, naš marketing je u krizi. Dovoljno je da se postuje jedna rečenica sa slikom i to se zove marketingom. Trudimo se da pratimo svetske trendove sjedne strane a sdruge strane plašimo se da rizikujemo, plašimo se inovacije.PCPress.rs Image

Prema Žarku Veljkoviću tajni sastojak dobre kampanje je u komunikaciji, da si originalan, bolji od drugih i da daš sve od sebe.

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,