BIZIT 2022

Da se smrzneš: odštampane “kockice” leda

Da li ste se ikada zapital koliko bi bilo zanimljivije pronaći u svojoj čaši Betmena, Super Maria ili Dart Vejdera? Svakako bolje od poneke mušice. Na ideju da se poigra sa ledom i 3D štampačem, došao je tim iz Tokija.

Poznata marketinška agencija iz Tokija je iskoristila prednosti 3D šampača, pa je atraktivnost svog proizvoda upotpunila preciznošću nauke.

Reč je o poznatom brendu viskija i zanimljivoj igri svestlosti  i preciznosti ivica leda koji su u krupnom planu. I upravo zbog preciznosti leda, ali i samoj domišljatosti, nismo mogli a da se ne osvrnemo na zanimljivu ideju.

Kockice, ohlađene na -7 celzijusa, prvo su postavljene u ležište, pa su potom klesane do šest sati po dizajnu. Rezultat je zadivljujuć, a neophodno je pored razigrane mašte imati i budžet kojim biste mogli sebi (ili svom lokalu) da priuštite 3D štampač.

Konkreno za potrebe reklame su urađeni razni oblici – Dart Vejder, Super Mario, astronaut, škorpija, Buda, Betmen, ajkula i mnogi drugi. Uostalom, sami pogledajte galeriju i recite nam koji se vama oblik najviše dopao?

Pročitajte i:  Implantat sa sopstvenim napajanjem prati zarastanje kičme

suntory-ice-cubes-1 suntory-ice-cubes-3 suntory-ice-cubes-6 suntory-ice-cubes-7 suntory-ice-cubes-8 suntory-ice-cubes-9 suntory-ice-cubes-11 suntory-ice-cubes-12 suntory-ice-cubes-15

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,