Dadanco Europe osvojila nagradu u okviru programa kompanije Delloitte

Srpska kompanija Dadanco Europe, koja se bavi proizvodnjom rashladnih greda i indukcionih aparata, osvojila je nagradu za najznačajniju inovaciju (Most disruptive innovation award) za 10xHydro projekat u okviru Deloitte-ovog programa Pedeset najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi (Deloitte CE Technology Fast 50 2017).

PCPress.rs Image

Nagrada se dodeljuje kompaniji koja razvija jedinstven i inovativan proizvod ili pruža usluge koje imaju revolucionaran uticaj na tržište. Projekat Technology Fast 50 u Srbiji se sprovodi već deset godina zaredom, dok se na području centralne Evrope realizuje 18 godina.

Pored liste Technology Fast 50, Deloitte svake godine objavljuje i rang liste Zvezda u usponu (rangiraju se kompanije koje su „premlade“ i ne ispunjavaju uslov za glavnu kategoriju) i listu Velikih 5. Uslov za plasman na listu Fast 50 je da kompanije tokom poslednjih četiri godine ostvaruju prihode veće od 50.000 evra, a za listu Zvezde u usponu da su prihodi u poslednje tri godine veći od 30.000 evra. Za plasman na listu Velikih 5 važe isti uslovi kao i za listu Fast 50, s tim što kompanije moraju da imaju godišnji prihod veći od 25 miliona evra u poslednjoj posmatranoj (2016.) godini.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,