Dan srpskog IT-ja u Nemačkoj – B2B susreti u Štutgartu

Vojvođanski IKT klaster je pokretač inicijative za srpsko-nemački poslovni IT dijalog i to u saradnji sa ICT Network i NiCAT klasterima, kao i Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ, Steinbeis Europe Zentrum i drugim partnerima iz Srbije i Nemačke. U okviru te inicijative biće organizovani poslovni susreti u Štutgartu, 21. februara, 2013. godine.

980z121_serbianIT_f21_2013_header2Od 10. januara kreće aktivna promocija ovog događaja u Nemačkoj od strane tamošnjih udruženja i drugih partnera. Poželjno je da do tada imamo što je više moguće srpskih kompanija koje su registrovane na portalu . Pozivamo vas, ako to još niste učinili a zanima vas ovaj događaj, da se do 9. januara 2013. registrujete na ovu online matchmaking platformu i prijavite za učešće.

 

Važno je da popunite profil detaljnim podacima o vašim kompetencijama, kapacitetima i referencama. Iskoristite mogućnost da unesete neograničen broj ponuda i zahteva za saradnju. Ovako formirana ponuda srpskog IT-a će  biti promovisana u Nemačkoj sa ciljem da se generiše što više zainteresovanih nemačkih kompanija. Pojedina nemačka udruženja koja nam pomažu u ovom procesu će se pozabaviti detaljnim proučavanjem naših profila i traženjem potencijalnih partnera.

Registracija i učešće na događaju su besplatni, a SIEPA će ovaj događaj uključiti u svoj program refundacije troškova za nastupe u inostranstvu za ovu godinu, što je svakako dodatni podsticaj domaćim IT preduzećima koja su zainteresovana za saradnju sa IT sektorom u Nemačkoj da se prijave za učešće.

Za sve dodatne informacije se obratite na:

Vojvođanski IKT klaster

Vojvođanskih brigada 28

21000 Novi Sad

Tel: 021 21 00 306

www.vojvodinaictcluster.org

office@vojvodinaictcluster.org

 

ICT Network

Kralja Milana 4

11000 Beograd

Tel: 011 2688 641

office@ict-net.com

www.ict-net.com

 

NiCAT

Bul. Svetog Cara Konstantina 80-86

18000 Niš

Tel: 062 442 674

office@ni-cat.org

www.ni-cat.org

Facebook komentari:

Tagovi: ,