Zebra

Datalab: donacija Pantheon licenci Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija

DataLab-Pantheon Ulaganje u budućnost – EDU partnerstvo kompanije DataLab i Visoke škole elektrotehnike i računarstva strukovnih studija

Beograd, 19.06.09 – potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu i kompanije DataLab.

Ugovorom se školi, kao akademskoj ustanovi, besplatno dodeljuju 23 licence softverskog paketa Pantheon 5.5 – najpopularnijeg ERP rešenja na prostorima bivše Jugoslavije.

DataLab Pantheon ERP softverom će već tokom sledeće nedelje biti opremljena jedna računarska laboratorija, kao i računari u kabinetima studijskog programa Elektronsko poslovanje. Korišćenje softvera i edukativnog materijala povećaće se kvalitet studijskog procesa na studijskom programu Elektronsko poslovanje. Softver će se koristiti za potrebe laboratorijskih vežbi iz predmeta: Elektronsko poslovanje, Poslovni softver, Elektronsko bankarstvo i Računovodstvo, ali i na drugim predmetima na ovom studijskom programu.

Kompanija DataLab veruje da stručno usavršavanje počinje već na samom početku karijere mladih ljudi zainteresovanih za elektronsko poslovanje i da traje konstanto kroz celu poslovnu karijeru. U tom svetlu i donacija od preko 25 000 eura predstavlja značajan podstrek za sve koji planiraju da uplove u vode poslovnog softvera.

Pročitajte i:  Endava i CDS: Umesto poklona za 8. mart donacija Sigurnoj kući

Saradnja sa visokoškolskim ustanovama i donacija u segment obrazovanja nije prva akcija tog tipa koju je sprovela kompanija Datalab.


O kompaniji Datalab

Kompanija DataLab posluje na teritoriji Srbije od 2002. godine. Bavi se razvojem i implementacijom integralnih poslovno-informacionih sistema za mala i srednja preduzeća. Programska platforma Pantheontm višestruko je nagrađivana, a na prošlogodišnjem CeBitu osvojila je prestižno priznanje European seal of excellence.

Danas programski paket Pantheontm koristi više od 6000 kompanija u regionu sa preko 17000 korisnika.

Više informacija o kompaniji Datalab pronađite na www.datalab.rs

Izvor: Marketing agencija “Blink”

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: