Top50 Glas publike

Deca iz „Zvečanske“ dobila novogodišnji poklon od BIZIT-a

Organizatori konferencije BIZIT, u saradnji sa Comtrade Distribution, poklonili su smart televizor „Tesla“ serije 9 (inače, najviše serije pomenutog brenda), Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“. Poklon je uručen direktoru centra Zoranu Milačiću.

PCPress.rs Image

“Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da se zahvalim PC Press-u na ovoj donaciji koju je organizovao za našu decu. Normalno je da deca koriste nove tehnologije i ovo će njima veoma značiti, naročito zato što je reč o modernoj tehnologiji i zato je to njima interesantno jer se radi o smart TV koji će omogućiti niz aktivnosti koje oni imaju, ne samo gledanje televizijskog programa. Puno hvala.”

Ustanova u svom sastavu ima 11 organizacionih jedinica, odnosno šest objekata u gradu kapaciteta 528 mališana i mladih. Na svu sreću, kapaciteti nisu popunjeni, trenutno je oko 400 korisnika smeštaja.

BIZIT je prepoznat na mapi događaja kao najznačajnija poslovna ICT konferencija, a svake godine okuplja veliki broj učesnika, predstavnika bitnih kompanija. U glavnom programu bude više od 50 predavača. U fokusu su poslovna softverska rešenja, upravljanje i zaštita podataka, digitalni alati, novine u telekomunikacijama, modernizacija državne administracije i ljudski kapital. Održava se tradicionalno u prvoj nedelji novembra.

Comtrade Distribution je deo kompanije Comtrade Group, i regionalni lider u distribuciji IT opreme, potrošačke elektronike i mobilnih telefona. Sa preko 500 visoko obučenih profesionalaca na svim teritorijama na kojima posluje, i sa blizu 30 godina iskustva u ovoj oblasti, Comtrade Distribution je kompanija posvećena izgradnji pouzdanih i plodonosnih partnerstava sa više od 50 globalno značajnih vendora i partnera iz celog regiona. Uz najširi spektar proizvoda, efektnu logistiku, različite opcije finansiranja i snažnu marketinšku podršku – Comtrade Distribution je prva regionalna IT kompanija koja koristi standarde ISO 9001 sertifikata, i jedina čiji portfolio obuhvata više od 5000 proizvoda.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: