ASUS Zenbook

Decentralizovana IT infrastruktura, Aleksandar Bukva, Vesimpex | BIZIT2020

“U poslednjih nekoliko decenija informacione tehnologije doživele ekspanziju”, izjavio je Aleksandar Bukva, IT Infrastructure Specialist, Vesimpexna nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Aleksandar se obratio sa bine Kluba poslanika malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i govorio je o onome što je trenutno hit u svetu IT infrastrukture – mikro – data centrima. Još šire, njegovo predavanje je obuhvatilo generalnu problematiku decentralizovane infrastrukture, koja prati trendove digitalne transformacije u stopu. “Predviđanja govore da ćemo sa 25 ZB u 2017. godini doći do 163 ZB u 2025. godini. Edge computing je sledeća velika tehnologija”, rekao je Aleksandar ovom prilikom. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: