Deezer muzika sada još pristupačnija u Srbiji

Globalni muzički streaming servis Deezer je objavio da je cena za sve streaming pretplatnike snižena. Za korisnike u Srbiji to znači sledeće: sada se može imati Dezeer Premium za samo 585 dinara mesečno, Deezer Family za 888 dinara mesečno i Dezeer HiFI za 945 dinara na mesečnom nivou.

PCPress.rs Image
Herman Li, DragonForce

Zahvaljujući katalogu od 56 miliona pesama, ljubitelji muzike imaju priliku da na Deezer-u pronađu omiljene numere srpskih i stranih izvođača. Deezer takođe angažuje lokalne urednike koji pripremaju plejliste i kanale za korisnike. Primeri bi bili Hitovi trenutka, Sav taj folk i Retro Balkan hitovi , kao i širok spektar tematskih muzičkih kanala poput Pop i Rap, kao i plejliste, nove hitovi, kompilacije i kompilacije muzičkih izvođača biranih samo za korisnika.

Deezer Premium omogućava uživanje u omiljenim pesmama bez reklama. Takođe, lako se mogu preuzeti svi albumi, plejliste i pesme kako bi ih korisnici slušali čak i kad nisu priključeni na Internet.

Cela porodica može da sluša omiljene pesme jer će imati priliku da otvori šest individualnih profila u okviru Deezer Family pretplate. To znači da svaki član porodice može uživati u svojoj ličnoj plejlisti i omiljenim dodacima. Deezer Family omogućava da kontrolu šta deca slušaju, pomoću roditeljske kontrole koja je laka za upotrebu. Porodični nalog može biti povezan sa čak trinaest različitih uređaja uključujući mobilne telefone, kompijutere, tablete i pametne slušalice.

Pročitajte i:  A1 Srbija ulazi u segment zabave

PCPress.rs Image

Pravi ljubitelji muzike biraju samo najbolji zvuk, a na Deezer servisu takvi mogu uživati u izboru od više od 50 miliona pesama vrhunskog FLAC kvaliteta zahvaljujući Deezer HiFi. Tada se uz najbolje slušalice ili kućni zvučni sistem dobija osećaj kao da je korisnik u muzičkom studiju s omiljenim izvođačem. Takođe, korisnici imaju ekskluzivan pristup 360 by Deezer, samostalnoj aplikaciji koja omogućava da se doživi inovativnua Sony 360 realnost – audio format bez potrebe za bilo kakvom opremom. Deezer HiFi je dostupan putem desktop aplikacije, web plejera, iOS, Android i Xbox-a.

Bez obzira koju Deezer pretplatu izabrali, nema nerviranja vezanih za pauze između reklama, a moguće je koristiti i jedinstvene premium funkcije poput:

  • Tekstovi pesama – omogućava ti da pratiš o čemu pesma govori i pevaš gde god da se nalaziš.
  • SongCatcher funkcija u aplikaciji koja identifikuje nepoznate numere i omogućava ti da dodaš pesmu direktno u ličnu plejlistu.
  • Tamni režim – daje slobodu našim korisnicima da pređu sa normalnog svetlog muzičkog plejera na tamno sivu pozadinu.
  • Flow – neograničena muzička plejlista koju je Deezer kreirao samo za tebe, na osnovu tvojih ličnih preferencija i ukusa.
  • Dnevni mix 40 preporučrnih pesama, kreiranih prema tome šta si slušao tokom nedelje.
  • Discovery ažurira se svake nedelje, tako da možeš slušati novu muziku koja je savršeno prilagođena tvom ukusu.
Facebook komentari:

Tagovi: