BIZIT 2022

Dejan Turk novi Vip mobile CEO

Nadzorni odbor Vip mobile imenovao je Dejana Turka za novog direktora/CEO kompanije, sa početkom mandata od 1. marta 2014. godine.

Dejan Turk 2Novi direktor Vipa pridružiće se postojećem Odboru direktora koji čine Andreas Graf, direktor/ CFO i Dejan Kastelic, direktor/CTO.

Turk je veoma zaslužan za dugogodišnji uspešan rast Si.mobila, koji je član Telekom Austrija Grupe i 2. mobilni operater u Sloveniji sa tržišnim učešćem od 30% i reputacijom jedne od najuspešnijih domaćih kompanija, najboljeg poslodavca i lidera u društveno odgovornom poslovanju, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije Vip.

Dolazak u Srbiju Turk prepoznaje kao uspešan nastavak poslovne karijere i raduje se prilici da nastavi da razvija operatera koji je jedan od najbrže rastućih u regionu sa udelom na trižištu od preko 21% i korisničkom bazom koja dostiže dva miliona korisnika.

Dejan Turk će zajedno sa menadžerima i zaposlenima u Vip mobile težiti da korisnicima u Srbiji ponudi inovativne proizvode i usluge koji će im pružiti novo iskustvo u mobilnim komunikacijama, kažu iz Vipa.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: