Top50 Glas publike

Dell najavio strateško partnerstvo sa Dropboxom

Kompanija Dell je najavila strateško partnerstvo sa Dropbox servisom za deljenje i sinhronizaciju dokumenata, video materijala i fotografija.

Dell-Dropbox

Kako se u saopštenju navodi, Dell ovim partnerstvom teži da pomogne poslovnim korisnicima da odgovore na potrebe današnjeg načina poslovanja i ispune očekivanja svojih zaposlenih za lakšim pristupom podacima sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme. Uslugu Dropbox servisa za poslovne korisnike Dell će nuditi preko svoje globalne prodajne mreže.

Pored toga, Dell sada nudi Dropbox za poslovne korisnike sa Dell Data Protection Cloud sistemom, koji omogućava zaposlenima da koriste svoju omiljenu cloud storage aplikaciju na poslu i omogući IT odeljenju širi opseg kontrole. Ovo predstavlja jedno od najznačajnih unapređenja ovog popularnog servisa, čemu svedoči 200 miliona korisnika i milijardu podataka koji se otpremi na Dropbox svakih 24 sata.

„Dropbox predstavlja jednu od najinovativnijih start-up kompanija, koja se razvija velikom brzinom i nudi najpopularnija rešenja navedenog tipa. Dropbox i Dell će na ovaj način pomoći organizacijama i kompanijama svih veličina da prihvate korišćenje novih dostignuća IT tehnologija uz efikasnu zaštitu kompanijskih podataka,“ rekao je Bret Hensen, izvršni direktor odeljenja za razvoj Dell softverkih rešenja za krajnje korisnike.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Prenosivi računari

Dropbox za poslovne korisnike će biti dostupan u Evropi, Bliskom istoku i Africi krajem 2014. godine.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,