BIZIT 2022

Dell predstavio nove računare i tablete

Kompanija Dell predstavila je nove modele računara iz Inspiron 7000 serije, kao i nove Dell Venue 8 Pro i Dell Venue 11 Pro tablet uređaje. Filipa Petrovic_Dell

Inspiron prenosni računari serije 7000 imaju snažne performanse u kombinaciji sa tankim, elegantnim dizajnom, a efikasnost rada je unapređenja zahvaljujući četvrtoj generaciji Intel procesora (Core i5 i i7), a SSD opcija (kod modela Inspiron 15 i Inspiron 17), navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije.

Što se tableta tiče, predstavljeni Dell Venue 8 Pro i Dell Venue 11 Pro tableti opremljeni su Windows 8.1 operativnim sistemom te imaju mogućnost integracije u postojeće korporativno informatičko okruženje sa potpunom kompatibilnošću sa postojećim Windows aplikacijama i integracijom Office sistema.

Oba Dell Venue Pro tablet uređaja bazirana su na Intel. Tablet Dell Venue 8 Pro karakteriše izuzetan HD IPS ekran, HSPA+ opcije i dugo trajanje baterije, dok Dell Venue 11 Pro spaja fleksibilnost 2-u-1 računara sa snagom ultrabooka, udobnosti tastature i iskustvom stonog računara. Pored novih proizvoda, predstavnici ove kompanije su predočili poslovne planove za naredni period.

Pročitajte i:  Predstavljena četiri nova Nokia uređaja

„Pre više od tri godine postavili smo cilj da postanemo vodeća kompanija u pružanju IT rešenja za korisnike širom sveta, podstičući ih da ostvare svoje pune potencijale kreiranjem proizvoda koji im omogućuju da povećaju produktivnost. Dell je danas znatno drugačija kompanija u odnosu na prethodnih nekoliko godina. Vrlo uspešno primenjujemo našu strategiju i potpuno smo usmereni na rast“, izjavila je Filipa Petrović, Marketing Manager SEE, Dell Central Emerging Europe.

Zoltan Borsi, Distribution Channel Manager for Hungary and Adriatic, rekao je da Dell neprestano jača svoju poziciju na tržištu. “Nedavno smo zauzeli prvo mesto u prodaji monitora u svetu, a sa novim modelima Inspiron računara i Venue Pro tablet uređaja korisnicima smo ponudili rešenja u potpunosti prilagođena njihovim potrebama“.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,