Dell predstavio PowerEdge C4130 server

Kompanija Dell predstavila je PowerEdge C4130 server, novo IT rešenje napravljeno sa ciljem  pružanja pomoći u rešavanju izazova sa kojima se suočavaju njegovi korisnici.

PowerEdge C4130 Rack Server

Radi se o serveru visokih performansi i jedinom Intel Xeon E5-2600v3 1U serveru koji nudi do četiri grafička procesora. PowerEdge C4130 može postići više od 7,2 teraflopa na jednom 1U serveru i ima odnos performansi do 4,17 gigaflopa po vatu. Ove funkcije omogućavaju korisnicima dalju optimizaciju performansi aplikacija i produktivnosti istovremeno uklanjajući ograničenja tradicionalnog centra podataka koji zahteva mnogo prostora i energije, kažu iz Della.

PowerEdge C4130 dostupan je u pet konfiguracija koje omogućavaju fleksibilnost potrebnu za različite karakteristike IT tehnologije visokih performansi, navodi se iz ove kompanije.

 “Kompanija Dell je predana unapređivanju svih aspekata korišćenja IT tehnologije visokih performansi i odgovaranja na potrebe naših korisnika nudeći im prvoklasnu tehnologiju, usluge, stručno vođstvo i saradnju. Napredak i inovacije koje donosi novi PowerEdge C4130, pomažu u ostvarivanju revolucionarnih otkrića i ubrzavaju razvoj proizvoda i usluga vodećih IT kompanija”, istakao je Jimmy Pike, potpredsednik, naučni savetnik i glavni IT arhitekta kompanije Dell.

Pročitajte i:  Postpandemijski procesori

Dell PowerEdge C4130 će biti dostupan širom sveta od 2. decembra 2014. godine.

Facebook komentari:
PC Press Studio

Tagovi: , , ,