BIZIT 2022

Dell Software predstavio nova mobilna rešenja

Kompanija Dell Software je predstavila nova mobilna rešenja kreirana da pomognu i podrže zaposlene koji rade van kancelarije, u cilju smanjenja rizika sigurnosti i informatičke kompleksnosti upravljanja na minimum.

dell-email-campaign-design_1Dell je predstavio nova Dell KACE endpoint systems management rešenja za sistemsko upravljanje u realnom vremenu pomoću tableta ili pametnog telefona. Pored toga, Dell SonicWALL proširuje mogućnosti sigurnog mobilnog pristupa, a poboljšana je Dell Wyse Cloud Client Manager usluga.

„Kompanija Dell je usmerena na isporuku kompletnih poslovnih mobilnih rešenja i korisnicima nudi inovativan hardver, softver i usluge koje im pomažu u planiranju, predstavljanju i upravljanju novim poslovnim modelima. Nove ponude i sigurnosna poboljšanja predstavljaju značajan korak u osiguravanju pouzdanog i sigurnog pristupa informacijama i resursima potrebnim za rad“, rekao je Tom Kendra, potpredsednik i direktor Systems Management odeljenja kompanije Dell Software.

Dell KACE sistem za upravljanje uređajima, Dell SonicWALL Mobile Connect i Dell E-Class SRA dostupni su putem direktnih i indirektnih kanala kompanije Dell. Dell Wyse Cloud Client Managers dostupni su već sada, a zainteresovane kompanije mogu se prijaviti online za besplatno tridesetodnevno testiranje pune funkcionalnosti rešenja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Dell G16 donosi 12-tu seriju Intel procesora i NVIDIA RTX grafiku
eFakture

Tagovi: ,