Top50 Glas publike

Deltatel IoT rešenja za poboljšanje zdravstvene zaštite

Deltatel je osnovan 2003, pre više od 18 godina, sa svrhom da služi telekomunikacionoj industriji, kako bi pomogao ljudima da se lako povežu i komuniciraju. Od tada, ne samo da je implementirao složene projekte u vezi sa instaliranjem, testiranjem i održavanjem za dobavljače i telekomunikacione partnere već je i porastao, stalno dodajući nova odeljenja, od kojih su najnovija IoT i Smart Solutions.

PCPress.rs Image

Kompanija ima koristi od mreže partnera i preprodavaca u 17 evropskih zemalja, s kojima implementira projekte na globalnom nivou. Osim Rumunije, naši partneri nalaze se u regionu Balkana, pokrivajući zemlje poput Bugarske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Albanije, Severne Makedonije, Grčke, Hrvatske, Kipra, u regionu DACH – Nemačku, Austriju, Švajcarsku, kao i Mađarska i Moldavija.

Partneri za razvoj rešenja kompanije Deltatel uključuju Trio Mobil (Turska) za razvoj IoT senzora i Fushan Europe (Belgija) za razvoj potpuno prilagodljivih HMI interaktivnih pametnih tabli i kioska. Zajedno s Trio Mobil‑om, fokusirani smo na isporuku najsavremenijih tehnologija kako bismo svojim klijentima osigurali uspešnu digitalnu transformaciju sa inovativnim IoT rešenjima, u različitim sektorima.

Energetska efikasnost, brza i laka instalacija IoT rešenja, usklađenost sa GDPR‑om, skalabilnost i sigurnost podataka deo su inovativnog rešenja koje Deltatel nudi

Deltatel‑ova IoT rešenja u zdravstvu

IoT je već promenio svet i utiče na način na koji živimo i radimo. Bežične mogućnosti i različiti senzori stvorili su put gde je IoT deo našeg svakodnevnog života, utičući na sve sektore ekonomije.

Pročitajte i:  Heliant: Kako od podataka do informacija u zdravstvu

Jedan od sektora koji je posebno važan u današnje vreme i ima veliki uticaj na živote svakog od nas, jeste sektor zdravstva. Najbolja nega je više od obične posete bolnici. Studija sa Harvarda pokazuje da, u proseku, ljudi provedu 121 minut pri svakoj poseti lekaru i izgube još 64 minuta popunjavajući formulare. Štaviše, svaka treća medicinska sestra troši najmanje jedan sat po smeni na pronalaženje odgovarajuće medicinske opreme, što se dodaje na ukupno 40 sati koje svaka medicinska sestra troši mesečno.

PCPress.rs Image

Zajedno s našim klijentima, nastojimo da poboljšamo zdravstvenu zaštitu. Znamo da su izazovi s kojima se zdravstvena industrija suočava složeni, ali korišćenjem tehnologije Bluetooth senzora male snage (BLE), naše RTLS rešenje može redefinisati zdravstvene aktivnosti i osigurati bolje procese i tokove rada, na taj način bolju negu i poboljšane ishode lečenja uz smanjenje ukupnih troškova upravljanja bolnicom.

Zahvaljujući svestranosti rešenja koja nudimo u zdravstvenoj industriji, opseg adresabilnosti može se značajno proširiti i optimizovati. Našim najnovijim projektom CareUP, nastojali smo da poboljšamo raspored osoblja u bolnicama, s obzirom na to da je nedostatak osoblja bio globalni problem, posebno tokom perioda pandemije. Energetska efikasnost, brza i laka instalacija IoT rešenja, usklađenost sa GDPR‑om, skalabilnost i sigurnost podataka deo su inovativnog rešenja koje smo ponudili svom klijentu. Štaviše, klijent ima pristup podacima na online platformi, gde se informacije već obrađuju i tumače, za brzu i efikasnu upotrebu.

Pročitajte i:  Pametan život u pametnom gradu

Prednosti IoT‑a u zdravstvu

Prednosti korišćenja IoT‑a u bolnicama ne mogu se zanemariti i, bez sumnje, u budućnosti će se sve više bolnica polako kretati ka ovoj promeni, ističući iskustvo pacijenata kao centralni aspekt nege.

PCPress.rs Image
Deltatel: Isporučilac IoT rešenja u zdravstvenoj zaštiti

Naša personalizovana Internet of Things rešenja nude višestruke prednosti, uključujući:

  • Smanjenje troškova: praćenje pacijenata u realnom vremenu, smanjenje nepotrebnog boravka u bolnici i ponovni prijem.
  • Poboljšan tretman i potpuna transparentnost medicinskog akta.
  • Upravljanje opremom: efikasno upravljanje medicinskom opremom uz smanjene troškove.
  • Smanjenje grešaka: zdravstveni poslovi obavljaće se s manje grešaka, manjim otpadom i sistemskim troškovima.

Bez sumnje, IoT tehnologija će nastaviti da osvaja i inovira pejzaž zdravstvene zaštite. U zdravstvenoj industriji, IoT je učinio više od pukog povezivanja postojećih proizvoda i usluga – povećao je standarde nege i, što je najvažnije, jeste i nastaviće da pomaže profesionalcima u spasavanju života.

U Deltatel‑u verujemo da je inovacija u srcu napretka, a jedna od prednosti naše kompanije je upravo naša prijemčivost za inovacije, automatizaciju i robotizaciju usluga. Našim klijentima nudimo inovacije putem IoT‑a i lako prilagodljiva i skalabilna rešenja: od senzora koji prate potrošnju energije u realnom vremenu i parametre okoline, poput temperature ili vlažnosti, do praćenja performansi i zadovoljstva korisnika, brojača ljudi, dugmeta za informacije i sistema za nadzor tehničke opreme ili osoblja.

Pročitajte i:  Heliant: Kako od podataka do informacija u zdravstvu

Korisna adresa: deltatelgroup.com

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,