BIZIT 2022

Desk postao Microsoft DOEM partner za servere

PCPress.rs ImageDugogodišnja saradnja preduzeća Desk iz Beograda i korporacije Microsoft nastavlja da se kreće uzlaznom putanjom. Započeta je 2003. godine kada je Desk dobio status Microsoft Certified Partnera i Microsoft OEM System Buildera. Zatim je unapređena 2005. godine dobijanjem statusa Microsoft Gold Certified Partnera, a 2006. godine Desk postaje prva domaća firma sa Microsoft DOEM Partnerskim statusom za operativne sisteme. Već 2007. dobija i zvanje Microsoft Small Business Specialist i DOEM partnerstvo za Microsoft Office, aplikacije i igre. Od nedavno, Desk nosi još jedno bitno priznanje – Microsoft DOEM Partnerstvo za serverske licence.

Desk je tako prvi i jedini Microsoftov partner sa DOEM ugovorom za serverske licence, a ovaj vid partnerstva Desku je doneo ekskluzivno pravo nabavke softverskih licenci direktno od Microsofta. Za buduće korisnike Desk  servera to znači i daleko povoljnije uslove za nabavku softvera uz opremu. Na taj način oni veoma povoljno dobijaju pouzdano serversko rešenje, sa kvalitetnom podrškom i trogodišnjom garancijom.

Kupovinom Desk serverskog rešenja znatno se unapređuje poslovanje preduzeća, jer oni donose sigurnost u čuvanju podataka, povećavaju efikasnost poslovanja, smanjuju troškove i štite informacioni sistem od zloupotrebe! Da se zaista radi o serverima svetske klase, potvrđuju i nagrade dobijene od Intela, Deskovog strateškog partnera na polju servera i personalnih računara.

Pročitajte i:  Pesma koja je uništavala hard diskove

Dobijanjem Server DOEM statusa, kompletirana je Deskova ponuda OEM licenci. Već tri godine Desk uspešno prodaje svoje računarske sisteme sa legalnim softverom, jer je softver najjeftiniji kada se kupuje uz računar.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,