TrendMicro

Destruction AllStars će imati battle royale mod

U moru trkačkih naslova, s vremena na vreme pojave se i igre totalno drugačije od ostalih. Takva je Destruction AllStars, igra koja će izaći u februaru 2021. godine, a na PlayStation 5 donosi nam pravu zabavu.

Destruction AllStars će imati battle royale mod

Lucid Games napravio potencijalni hit

Lucid Game i Sony su bili radoznali u pogledu načina igranja igre Destruction AllStars, uprkos dosadašnjim PlayStation 5 igrama. Konačno su odlučili da nam daju više detalja o igri koja nas očekuje u februaru sledeće godine. Istaknuto je da će biti uveden battle royale mod, i razlikuje se od onoga što često vidimo u drugim vozačkim igrama. Poznat je režim deathmatch-a, sa besplatnim i timskim opcijama.

Carnado traži da u oluji žrtvujete svoj auto da biste unovčili bodove koje ste zaradili uništavajući protivnike. Stockpile je alternativa za hvatanje i kontrolu, gde zahtevate od banaka da deponuju bodove za vaš tim. Lucid nije mogao da odoli ubacivanju battle royale moda, koji je nazvan Gridfall, i imaće 16 igrača koji pokušavaju da budu poslednji koji su živi, u areni koja se postepeno smanjuje.

Pročitajte i:  Sony bi uskoro mogao da predstavi novi model PS5 sa odvojivim disk drajvom

Fokus je na više igrača, ali takođe možete odigrati seriju izazova protiv AI i trenirati sami. Lucid je rekao da će pažljivo slušati povratne informacije od igrača, kako bi mogao da unapređuje igru kroz ažuriranja i nove sezone.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: