TrendMicro

Diablo Immortal odložen za 2022. godinu

Diablo Immortal je možda igra za male ekrane, ali je od izuzetne važnosti Activision Blizzard-u. Upravo iz tog razloga kompanija je odložila objavljivanje Diablo Immortala za početak 2022. godine.

Diablo Immortal odložen za 2022. godinu.

Programerima potrebno više vremena da poboljšaju igricu

Akcioni RPG je prvobitno trebalo da se pojavi na iOS i Android uređajima ove godine, ali je programerima potrebno više vremena da fino podese PvP sadržaj, poboljšaju PvE iskustva i primene dodatne opcije pristupačnosti. Blizzard nastavlja da opisuje specifične funkcije na koje će se fokusirati, kao što je dodavanje PvE Raids-a, podešavanje Bounties-a i poboljšanje Challenge Rifts-a. Što se tiče prilagođavanja PvP-a, Blizzard će raditi na poboljšanju povezivanja, zarađivanju rangiranja, ravnoteži klasa, vremenu za ubijanje i drugim elementima sistema Battleground.

Blizzard trenutno ima i druge stvari na koje mora da obrati pažnju. Activision Blizzard suočava se sa tužbom iz savezne države Kalifornije za seksualno uznemiravanje i rodnu diskriminaciju, a predsednik kompanije Blizzard, J. Allen Brack, napustio je kompaniju usled navoda da godinama nije uvideo zlostavljanje na radnom mestu. Ove nedelje studio je napustio i Blizzard-ov šef ljudskih resursa, Jesse Meschuk. Drugu tužbu su podneli akcionari, tvrdeći da Activision Blizzard nije otkrio potencijalna regulatorna pitanja u vezi sa diskriminatornom kulturom.

Pročitajte i:  Overwatch 2: Izvinjenje zbog lošeg starta

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,