Diesel dizajnirao dodatke za Gear S

Samsung je najavio saradnju sa modnom linijom Diesel Black Gold, koja je dizajnirala dodatke za pametni sat Gear S, predstavljen nedavno na sajmu IFA.

Diesel Black Gold_Samsung Gear S_Collaboration

Andreas Melbostad, kreativni direktor Diesel Black Golda, dizajnirao je modne dodatke za pametni sat Samsung Gear S koji će imati svoju premijeru u sklopu predstavljanja kolekcije za proleće/leto 2015.

Dizajnerski tim brenda Diesel Black Gold kreirao je za Gear S kolekciju unikatnih delova različitih oblika, boja i detalja koji odražavaju kultni stav modernog brenda Deisel.

 „Posvećeni smo saradnji s brendovima koji inspirišu modu i podstiču ljude na izražavanje vlastitog stila“, izjavila je Younghee Lee, izvršna direktorka poslovne jedinice globalnog marketinga, IT-a i mobilne divizije kompanije  Samsung Electronics. „Naša saradnja je vrlo važna za buduću saradnju između modne industrije i tehnologije ujedno i način da se pokaže kako se nosivi uređaji sve više prepliću sa svakodnevnim životom“.

„Želeo sam da u pametni sat Samsung Gear S unesem i DNK brenda Diesel Black Gold. Bio je izazov kreirati personalizovanu verziju ovog uređaja koji će biti izraz ličnog i individualnog stila“, zaključio je Andreas Melbostad.

Pročitajte i:  Samsung predstavio senzor kamere za telefone rezolucije 200 MP

Samsung i Diesel sarađivaće i na stvaranju video snimka s modne revije Diesel Black Gold koji će se prikazivati na uređaju Samsung Gear VR.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,