Digitalizacija procesa osiguranja u poljoprivredi

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu poljoprivrede kompanija Generali Osiguranje Srbija će predstaviti novinu na domaćem tržištu osiguranja – aplikaciju za procenu šteta na usevima i plodovima, koja predstavlja još jedan korak u oblasti digitalizacije procesa u osiguranju poljoprivrede.

PCPress.rs Image
S leva na desno: Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Dragan Filipović, direktor Generali Osiguranje Srbija, predsednik izvršnog odbora Generali Osiguranje Srbija, Tini El Zubeidi, ministar klimatskih promena i životne sredine UAE, Slobodan Cetković, generalni direktor Novosadskog sajma

Osnovne karakteristike aplikacije, koja je napravljena u saradnji sa Biosense institutom, su preciznija i efikasnija procena i obrada šteta na usevima i plodovima, definisanje lokacije oštećenih parcela, provera vrste useva i površina parcela, praćenje statusa obrade šteta i editovanje štete na elektronskoj mapi Srbije. Aplikacija nudi još mnogo prednosti koje će biti predstavljene na press konferenciji 17. maja.

Pored ovoga, na štandu Generali Osiguranje Srbija u Auli Novosadskog sajma, posetioci će moći da se informišu u vezi sa osiguranjem useva, plodova, životinja i mehanizacije, kao i o osiguranju domaćinstva, kasko i životnom osiguranju i svim drugim proizvodima kojima mogu finansijski da zaštite sebe, svoju porodicu i proizvodnju.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Meta Portal dovodi znakovni jezik u video pozive
SBB

Tagovi: , , , , , , ,