PC Press Specijal

Diplo održao koncert u igri Fortnite

Fortnite je uveo novi mod “bez oružja”, koji je nazvan Party Royale. On je predstavljen prošle srede, a čast da otvori mapu svojim koncertom imao je Diplo, poznati svetski DJ i producent. On je izveo kompletan Major Lazer set uživo, a pored njega nastupao je i glumac Jordan Fisher.

Koncert bez oružja

Koncert ovog poznatog svetskog izvođača održan je na velikoj, glavnoj pozornici festivala na istočnoj strani ostrva u igri. S obzirom na to da u ovom novom modu nema oružja, prisutni nisu morali da brinu o odbrani, već samo da uživaju. Ako ste ljubitelj ove igre, a propustili ste koncert, Epic Games je omogućio reprizu koncerta, i to u subotu u 10:00 po srednjoevropskom vremenu. Takođe, ako želite, možete da pogledate kompletan performans koji je za vas snimio GameSpot.

Tokom prošle nedelje, Fortnite je bio domaćin više koncerata Travisa Scota, za koje su pojedini rekli da su nadrealni i spektakularni. Na prvom koncertu učestvovalo je oko 12,3 miliona igrača, što je rekord za događaj uživo u ovoj igrici. Prethodno je taj rekord držao Marshmellow, na čijem je koncertu bilo oko 10,7 miliona posetilaca.

Pročitajte i:  Fortnite za Xbox Series X i PS5 odmah po lansiranju konzola

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Vertiv

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.