Disney+ stiže u Evropu

Disney+ servis će do dela evropskih korisnika stići nedelju dana pre nego što je planirano, pa će izabrane zemlje pristup platformi dobiti već 24. marta.

Tako će zainteresovani dobiti i legalan pristup serijama kao što je The Mandalorian, a po ceni od 6,99 evra za mesečnu pretplatu, te 69,99 za godišnju. Još uvek nije poznato da li će i Evropljani dobiti popust poput onog koji je prilikom lansiranja ponuđen u Sjedinjenim Američkim Državama, a u okviru kojeg je usluga ponuđena za samo pet dolara mesečno.

Disney+ je do Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Holandije, Australije i Novog Zelanda stigao 2019. godine, a još tada je planirano da u Nemačku, Francusku, Italiju, Španiju i Veliku Britaniju uđe 31. marta 2020. Popularnost bebe Yode ubrzala je proces, pa servis stiže nedelju dana ranije, a spisku zemalja su se pridružile i Austrija, Švajcarska i Irska. Belgija, Portugal i skandinavske zemlje bi pristup servisu trebalo da dobiju sredinom leta, a o Srbiji i regionu još uvek nema nikakvih informacija.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Eksperti tvrde da je Apple TV+ osuđen na neuspeh

SBB

Maxi
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.