N Central domination

Dizajneri maštaju o plastičnom iPhone X modelu

Kompanija Apple je krajem 2013. godine predstavila iPhone koji nije ličio na druge – plastični iPhone 5c, od kojeg se očekivalo da komunicira sa drugačijom grupom korisnika, budući da je bio značajno pristupačniji kada je cena u pitanju. Iako je plastični iPhone u 2018. godini čista fantazija, korisnici se pitaju kako bi izgledao plastični iPhone X koji bi oživeo ideju nekadašnjeg modela 5c.

PCPress.rs Image

Za sada nema razloga da se veruje u da bi Apple mogao da krene u smeru realizacije plastičnog iPhone-a tokom naredne godine, ali maštoviti poznavaoci su ipak ponudili sliku o tome kako bi uređaj mogao da izgleda. Fotografije je kreirao dizajner Martin Hajek, koji je prilično poznat po Apple renderima, te konceptima.

PCPress.rs Image

Ideja o plastičnom iPhone-u X pokazuje uređaje sa sjajnom, plastičnom maskom modela 5c, te dizajnom koji je preuzet od iPhone-a X, a mnogi tvrde da bi ideja privukla više korisnika, budući da ne bi morali da brinu o skupim popravkama zadnjeg dela koji je kod originalnog modela od stakla, te bi uređaj mogli da nabave po daleko povoljnijoj ceni.

Pročitajte i:  Apple angažuje Lamborghini rukovodioca 

PCPress.rs Image

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,