BIZIT 2022

Do bankovnog računa bez odlaska u poslovnicu

Telenor Banka od danas ima dve nove mogućnosti za svoje korisnike i one koji će to tek postati. Dostupna je i iOS verzija aplikacije, a za potpisivanje ugovora da bankom od sada više nećete morati da idete do neke od ekspozitura.

Nj.K.V. krunisani Princ Hokon od Norveske i direktor Telenora Uve Fredhajm

Ukoliko se prilikom registracije u internet ili mobilnoj aplikaciji banke za to odlučite, neophodna ugovorna dokumentacija može vam stići na kućnu adresu, a Telenor Banka je ovim postala prva banka u Srbiji u kojoj korisnik može fizički da otvori račun bez odlaska u poslovnicu.

Njegovo kraljevsko visočanstvo krunisani Princ Hokon od Norveške posetio je danas kompaniju Telenor i prisustvovao početak rada novog servisa, a o budućnosti inovacija i odnosima Srbije i Norveške govorili su Tatjana Matić, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Dilek Ajhan, državna sekretarka Ministarstva industrije, trgovine i ribarstva Kraljevine Norveške i Martin Navratil, predsednik Izvršnog odbora Telenor banke.

Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora Srbija

„Počastvovani smo posetom Njegovog kraljevskog visočanstva krunisanog Princa Hokona od Norveške Telenoru. Tokom osam godina poslovanja uložili smo više od 340 miliona evra u brojne projekte u Srbiji, a nojnoviji je otvaranje Telenor banke u koju se ulaže 40 miliona evra. Nastavićemo da investiramo na tržištu Srbije jer smo inovativna kompanija vođena željama i potrebama svojih korisnika. Nastojimo da budemo pouzdan partner državi Srbiji i odgovoran norveški investitor uvek spreman da pruži podsticaj razvoju lokalne ekonomije“, rekao je Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora u Srbiji i domaćin skupa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,