Zebra

Dobar hosting servis za veću produktivnost poslovanja

Neke priče počinju specifičnim potrebama ili dugim lutanjem za pouzdanim rešenjem. Zajedničko im je poverenje, partnerstvo i uspešna saradnja na obostrano zadovoljstvo.

Veljko Radovanović, direktor kompanije Logik: Probali smo s različitim cloud servisima u Srbiji i mCloud se pokazao kao vrlo stabilno i sigurno rešenje, koje preporučujemo i našim korisnicima usluga. Pouzdanost mCloud‑a omogućava nam da i mi svojim klijentima pružimo kvalitetniju uslugu. Izuzetno smo zadovoljni i dostupnošću, i brzinom mCloud tehničke podrške, jer tako eventualne probleme koji se jave u korišćenju, uz njihovu pomoć, uspevamo da rešimo u najkraćem roku.

Ivana Zirojević, CEO SrediMe.rs: Godinama smo sajtove za razne veće i manje projekte držali u SAD, ali kvalitet usluge Mainstream‑a uverio nas je da to vredi promeniti i iskoristiti sve prednosti domaćeg hostinga. Za pohvalu su brzina i spremnost njihove ekipe da pomogne i izađe u susret svim našim, često složenim, zahtevima. Kada smo počinjali s radom na www.sredime.rs, pitanje hostinga se nije ni postavljalo, jer je mCloud bio podrazumevani izbor.

Stefan Krneta, KorisnaKnjiga.com: Prelaskom na mCloud hosting pre nekoliko godina, naša Internet prodavnica ostvarila je 39 odsto brže prosečno otvaranje stranica, i to zahvaljujući SSD tehnologiji koju Mainstream koristi.

Vitomir Ognjanović, CEO Simplicity: Kao firma koja se bavi razvojem Web aplikacija i servisa, veliku pažnju poklanjamo hosting platformama jer nam od njih u velikoj meri zavise kompletno poslovanje, proizvodi i usluge. Logičan, a pokazalo se i pravi, izbor bio je mCloud. Omogućio nam je skaliranje resursa prema potrebama i odličnu podršku. Pored www.juznevesti.com, na mCloud serverima hostujemo i veliki broj social media aplikacija za klijente, „igramo se“ na različitim konfiguracijama i servisima, a sve zahvaljujući sjajnoj ekipi i platformi.

Svetlana Milenković, administrator Olympic Travel: Saradnju smo započeli po preporuci, a do tada smo stalno menjali provajdere jer nismo bili zadovoljni njihovim uslugama. Visoko cenimo profesionalni tim mCloud‑a koji u najtežim situacijama reaguje brzo, energično i pruža nam izuzetnu sigurnost i momentalnu pomoć, što nama kao turističkoj agenciji mnogo znači, jer prati dinamiku našeg poslovanja.

Balla Peter, direktor kompanije Severus: Dugo smo tražili ozbiljnu firmu u Srbiji koja bi mogla da udomi naše Internet stranice i to smo napokon našli u mCloud servisima kompanije Mainstream. Nismo se pokajali zbog našeg izbora!

Nikola Krgović, Linux evangelista: Već godinama koristim usluge Mainstream hosting‑a i imam puno poverenje u ekipu koja stoji iza mCloud platforme. Osim zaista izuzetne hardverske infrastrukture, odlične povezanosti s lokalnim provajderima, iz iskustva znam da ih izdvaja i posvećenost pružanju najvišeg kvaliteta usluge.

Zlatko Šćepanović, CEO Bašta Balkana: Ranije smo naš Web magazin hostovali na vodećim servisima u Americi. Po preporuci prijatelja, prešli smo u Mainstream i prebacili se na mCloud platformu. Moram da priznam, od tada smo se preporodili. Brži nam je odziv, porasla nam je poseta i napokon imamo sagovornike na našem jeziku s kojima se razumemo oko finih detalja hostovanja.

Aleksandar Nastevski, direktor NB Soft: Godinama smo sajtove hostovali kod inostranih provajdera. Kako se broj klijenata povećao i e‑commerce postajao sve ozbiljniji aspekt poslovanja, postala nam je neophodna podrška 24/7. U tom konceptu, strateška saradnja i prelazak na mCloud i Mainstream servere i održavanje, proces implementacije znatno se ubrzao, a kvalitet usluge povećao, kao i krajnje zadovoljstvo naših klijenata.

www.mCloud.rs

(Objavljeno u PC#251)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,