Dobre igre o svemiru: Halo Infinite

Video igre koje nas vode u kosmos su odavno popularne, a nude različite avanutre – od kosmičkih borbi do teraformiranja dalekih planeta.

PCPress.rs Image

Na spisku finih svemirskih igara je i Halo Infinite, pucačina u prvom licu sa svemirskim marincima, a glavni je Master Chief. Još uvek je sveža, budući da je izašla u decembru 2021. godine, a nedavno je počela i serija inspirisana franšizom.

Igru je razvio studio 343 Industries,a dostupna je za Windows, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X/S, te Nintendo Switch. Svaki developer se još od osamdesetih godina prošlog veka trudi na ima zaštitio lice za, video igru po kojoj će ga svi znati – Nintendo ima Maria, Sega ima Sonic, a Microsoft junaka kojeg već svi znaju. Da, u pitanju je Master Chief.

Umesto uobičajene pucnjave i linearnog jurcanja, Infinite nudi otvoren svet. Borbe su intenzivne, a Master Chief je omiljen, iako mu niko nikada nije video lice. Svako može da je igra sam, ali i s prijateljima – multiplejer je besplatan, a single-player campaign na platformi Steam košta 59,99 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Ažuriranje: Windows 11 i čuvanje lozinki
eFakture

Tagovi: , , , ,