ASUS Zenbook

Dobrodošli na BIZIT 2020

Sedmu godinu za redom, na konferenciji BIZIT okupljamo najznačajnije stručnjake i lica domaćeg IT-ja. Sve o primeni savremenih poslovnih rešenja i daljim smerovima razvoja u svetlu nove digitalne realnosti možete saznati već sutra, 4. novembra u Klubu poslanika u Beogradu, kao i putem online stream-a, svuda gde ste vi!

PCPress.rs Image

Po prvi put se BIZIT konferencija simultano održava uživo i online! Bogat program je fokusiran na pitanje kako se snaći u pandemiji, kakvi su tehnološki izazovi pred nama, možemo li se radom i učenjem na daljinu boriti s najgorim posledicama sveopšte pošasti.

Sedma BIZIT manifestacija

Kao i svake godine, očekuje nas niz interesantnih predavanja, tematskih radionica, razgovora o temama i izazovima koji su trenutno u fokusu. Eminentni predavači poput prof. dr. Dejana Šoškića, Vasilija Kodžopeljića, Nataše Kovačević, Slobodana Stankovića i mnogih drugih će govoriti o temama koje “muče” domaći IT biznis, a biće i priče o razvoju telekomunikacija, kako YouTube koristiti kao biznis platformu i tako dalje.

Direktorka PC Press-a Vesna Čarknajev ističe: “Htela bih da kažem zbog čega smo se odlučili da uprkos svemu, ipak organizujemo ovu konferenciju u uslovima kakvi jesu. Svedoci smo posrtanja naše privrede i ekonomije. Osim zdravstvene, Covid je inicirao i ekonomsku krizu čije posledice ćemo svi zajedno meriti milionima izgubljene dobiti i hiljadama izgubljenih radnih mesta. Zbog toga smo zamolili naše partnere iz IT kompanija koji će ovde držati prezentacije da u fokus svojih izlaganja stave konkretne mere i konkretna rešenja koja su primenljiva odmah, koja razmno koštaju i za koja nisu potrebne godine za implementaciju. Verujem da ćete sa BIZITA poneti nove ideje kako da iz aktuelne situacije svi zajedno izađemo sa najmanjim mogućim posledicama.”

Pročitajte i:  BIZIT 2021: Pet trendova u ponašanju korisnika na koje se obraća pažnja u 2021

PCPress.rs Image

Prvog dana konferencije nas očekuju dva panela.

E-commerce: spas od katastrofe

Svi smo svesni kolika je vrednost elektronske trgovine, što je naročito pokazano u vremenu pandemije, koja nikako da prođe. Online trgovina je postala neophodnost. U ovom panelu će učestvovati Ivan Tanasković, Head of E-Commerce, Planeta Sport, Zorana Milidrag President of eComm Association Serbia, te Nikola Mehandžić Direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana, Mastercard.

Moderator: Zorana Milidrag

Bankarstvo je neophodno, a banke?

Drugi panel prvog dana će se pozabaviti pitanjem koliko su nam banke uopšte potrebne i kako uopšte posluju u eri korone. Da li zaista moramo da idemo na šaltere, koje sve usluge možemo dobiti bez odlaska u banku, kako se same banke prilagođavaju…Naši gosti su Nataša Rađenović Živanović, Menadžer CRM i Data Science, OTP Banka, Kristijan Lazić, IT ekspert, te Vladimir Vasić, Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije

Moderator: Kristijan Lazić

Detaljnu agenda za oba konferencijska dana možete pronaći na ovom linku.

PCPress.rs Image

Pratite konferenciju online!

Pozivamo vas da putem strima pratite našu konferenciju – potpuno besplatno. Sva dostupna mesta u Klubu poslanika su zauzeta, ali će svi zainteresovani moći da prate ovogodišnji BIZIT online, putem live stream-a. Pored ove opcije, koja je besplatna, omogućeno je i prijavljivanje koje donosi razne mogućnosti: učestvovanje u live chat-u gde će moći da se postavljaju pitanja svim predavačima i panelistima (moderator chat-a je glumica Anja Mit), učestvovanje u nagradnoj igri itd.

Pročitajte i:  Pandemijski CRM sumnje

To nije sve – prijavljeni korisnici će moći da pogledaju ekskluzivno pretpremijeru najboljih delova filma „Galaksija – računar koji je odbio da umre“. Za 6. novembar uveče planirana je velika online žurka u kojoj su svi pozvani da učestvuju i diskutuju o utiscima sa BIZIT-a, kontaktiraju sa predavačima, urednicima PC Pressa-a i organizatorima konferencije.

Svi koji se jave za akreditaciju dobiće parametre za prijavu i uputstvo za pristup. Prijava je moguća putem ove stranice.

Program prvog dana konferencije možete pratiti potpuno besplatno putem ovog linka, odnosno embed-ovanog strima:

Za sva tehnička pitanja ili nedoumice oko registracije možete se obratiti na mail podrska@bizit.rs, odnosno na sledeći broj telefona: 061/24-90-796.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: