TrendMicro

Dodajte mts mobilni u Supernovu i dobijate Super PLAN

Vreme je praznika, kada se porodica okuplja. Potrebno je spremiti trpezu, a pošto se tada sprema više jela nego inače, neko može i da ne ispadne baš kako treba. Možda i malo zagori, jer nam neko u kuhinji zasmeta ili odvuče pažnju. Upravo se to dogodilo našoj baka Sofiji koja, pored razigranih unuka, pokušava da ispeče vanilice.

PCPress.rs Image

Nema razloga za brigu, i nešto drugo je moglo da privuče vašu pažnju. Recimo, nova ponuda Supernove iz koje se rađa super ideja. Sada, kada postoje Super PLAN paketi u koji ste uključili i mts mobilni, možete da pozovete da neko drugi napravi kolač. To je najlakše, kao i lakoća sa kojom ste odlučili da sve svoje Supernova usluge objedinite u novom paketu i da narednih 10 meseci pretplatu plaćate upola jeftinije.

Sve je odjednom mnogo lakše, pa i da se izabere film koji će svi, ili bar većina, hteti da gledaju posle dobrog prazničnog ručka. Kako i ne bi bilo, kada je na raspolaganju više od 300 kanala i platforma Apollon sa super izborom filmova – porodični, triler, akcija, komedija. Ako neko bude hteo da gleda sport, neka napravi svoj super plan! Može da gleda u drugoj sobi preko tableta, jer interneta ima kao i hrane, u izobilju.

Pročitajte i:  Kada Piksi da znak za igru

Napravite i vi svoj Super PLAN, dodajte mts mobilni svojim Supernova uslugama i ulepšajte praznike, sebi i svojoj porodici.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,