Dodatan 1 GB za surf u romingu

Jedna od najčešćih aktivnosti na putovanjima, pored obilaska turističkih atrakcija i degustacije lokalnih gastronomskih specijaliteta, je traženje slobodne WiFi mreže. Kompanija Vip svojom novom ponudom rešava problem online dostupnosti u inostranstvu tako što svim novim NEO korisnicima ili onima koji obnavljaju ugovor uz standardne pogodnosti ove tarife daje dodatno 1 GB interneta u romingu mesečno, tokom celog perioda trajanja ugovorne obaveze. Dodatno, cena 1 MB nakon što potroše gigabajt besplatnog interneta je 1 dinar, ista kao kada su u Srbiji.

PCPress.rs Image

„Sve naše ponude imaju jednu zajedničku tačku, a to je da su kreirane sa ciljem rešavanja potreba korisnika, bilo to neograničeno komuniciranje u zemlji, koje smo prvi omogućili svojim korisnicima uvođenjem NEO tarifa ili, u ovom slučaju, internetom u romingu. Ovim potezom želimo da korisnicima omogućimo veću kontrolu troškova rominga, kao i da sprečimo da im prva pomisao na putovanje budu neplanirane situacije i strah od previsokih računa po povratku”, izjavio je ovom prilikom Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanije Vip mobile.

PCPress.rs Image

Iako će aktuelna promocija trajati do 30. juna, za korisnike koji su i dalje pod ugovornom obavezom, Vip je pripremio posebnu pogodnost. Od 15. juna do 30. juna mogu uzeti rezervaciju za NEO roming promociju, i onda do kraja godine obnoviti ili potpisati ugovor pod istim uslovima kao i korisnici koji to urade u promotivnom periodu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intervju sa Vintom Serfom: Do kraja osamdesetih internet je bio akademska tema
SBB

Tagovi: , , , , ,