Top50 Glas publike

Dodeljena godišnja nagrada SAM-a za menadžera godine

Poštujući tradiciju, već sedmu godinu za redom, najboljima u Srbiji dodeljene su “Godišnje nagrade SAM-a”. U kategoriji “Menadžer godine” Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanije Vip mobile i A1 Slovenija dobitnik je ovog prestižnog priznanja. U konkurenciji pet kandidata, za ovo priznanje nominovani su ljudi na osnovu svog ugleda, integriteta kao i posebnih poslovnih rezultata postignutih u 2018. godini. Dejan Turk je prvi put proglašen za menadžera godine davne 2009. godine kada je rukovodio tadašnjim Si mobilom (A1 Slovenija), pa ga to čini jedinim menadžerom u regionu koji je osvojio ovo priznanje u dve zemlje.

PCPress.rs Image

Poslovna organizacija će biti uspešna ako se kreira atmosfera u kojoj svaki član tima ima slobodu da iznese svoje najbolje ideje, pokaže svoj puni stručni kapacitet i iskaže svoje veštine i talenat. Dobar menadžer mora ličnim primerom da kreira model očekivanog ponašanja i podstiče atmosferu poverenja, slobode i zajedništva. To su vrednosti kojima se rukovodim privatno i u okviru kompanije koju vodim.’’ izjavio je Dejan Turk, generalni direktor/CEO kompanija Vip mobile i A1 Slovenija.

Pročitajte i:  Matje Flamini na konferenciji A1 Talk

PCPress.rs Image

Prestižna godišnja priznanja SAM dodeljuje menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za unapređenje poslovnog okruženja, afirmaciju i promociju menadžerske struke, za održivo etičko i društveno odgovorno poslovanje, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,