Top50 Glas publike

Dodeljena Sample nagrada za promociju liderstva

Prestižnu SAMPLE nagradu za promociju liderstva među mladima i unapređenje poslovne klime za razvoj novih lidera, preduzetnika i menadžera, koju tradicionalno dodeljuje Srpska Asocijacija Menadžera, dodeljeno je Dragoljubu Damljanoviću, direktoru sektora energenike i servisa za oblast Jugoistočne Evrope kompanije Schneider Electric.

PCPress.rs Image

Vreme u kom živimo donelo je nove generacije, nove potrebe, drugačiji pristup, pa se menadžeri sve češće susreću sa izazovom kako zadržati talentovane zaposlene i kako privući nove da se priključe timu. To je moguće samo onda kada timom vlada pozitivna atmosfera, kada su zaposleni zadovoljni svojim poslom, mogućnostima da se iskažu, razvijaju i napreduju,da vide svrhu posla koji rade i cilj, kome kao tim streme. Dobar menadžer mora da bude katalizator pozitivne energije između članova tima koja će delovati kao magnet za mlade i talentovane ljude,“ izjavio je Dragoljub Damljanović, direktor sektora energetike i servisa za oblast Jugoistočne Evrope kompanije Schneider Electric.

PCPress.rs Image

Dragoljub Damljanović, prošlogodišnji dobitnik nagrade za menadžera godine, od početka svog rada u Schneider Electricu posvećen je kreiranju i razvoju novog modela poslovanja koji danas predstavlja stratešku opredeljenost kompanije i ogleda se u poslovanju kroz mrežu partnerskih preduzeća. Prelaskom na regionalnu poziciju u okviru kompanije, Dragoljub isti model podrške preduzetništvu prenosi i na područje Jugoistočne Evrope otvaranjem novih licencnih partnerstava i transferom tehnologija i znanja u Srbiji, Bugarskoj, Albaniji i Hrvatskoj. Ujedno uspešno gradi širok regionalni tim, prevazilazeći geografske granice i koristeći sva digitalna iskustva i alate u cilju efikasnog rada u okviru matrix strukture, čime jača kapacitet kompanije. Sa timovima iz regiona, radi na podizanju bezbednosti proizvodnih objekata i zaposlenih uz pomoć novih rešenja.

Pročitajte i:  Schneider Electric predstavlja APC Smart-UPS Ultra, najkompaktniji monofazni UPS uređaj od 3kW i 5kW na tržištu

Svečanoj večeri povodom dodele godišnjih nagrada prisustvovalo je blizu 400 zvanica iz poslovnog, političkog, diplomatskog, kulturnog i medijskog života.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,