Dodeljene nagrade na konkursu „Kreativna škola”

U prostorijama kompanije Microsoft Srbija održana je svečana ceremonija zatvaranja konkursa „Kreativna škola 2012/13” i dodela nagrada autorima najuspešnijih radova koji uvode inovaciju u nastavu.

Prvonagradjeni nastavnici preuzimaju nagradeZajednički projekat Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja Republike Srbije i kompanije Microsoft, Kreativna škola, deo je Microsoftovog programa „Partner u učenju“ koji se sprovodi u čak 115 zemalja sveta. Informacione i komunikacione tehnologije se kroz realizaciju projekta Kreativna škola koriste za unapređivanje obrazovanja tako što nastavnici iz Srbije dele jedni sa drugima svoje primere inovacija i informacionih tehnologija u nastavi, kroz jedan od najvećih i najviše korišćenih obrazovnih portala u regionu www.kreativnaskola.rs.

Na ovom sajtu možete videti i spisak svih nagrađenih radova na konkurus “Kreativna škola 2012/2013.”

Nagrade za timove nastavnika koji su u školskoj 2012/13. imali najbolje radove na temu inovacija dodeljene su u kategorijama: prvi ciklus osnovnog obrazovanja (od I do IV razreda), drugi ciklus osnovnog obrazovanja (od V do VIII razreda) i srednjih stručnih škola, dok su u kategoriji gimnazija dodeljene samo pohvalnice za najveći broj prijavljenih radova u bazi znanja na konkursu „Kreativna škola 2012/13”.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Uvodnik: 40 godina PC računara - kakva je budućnost?

Tagovi: , ,

One thought on “Dodeljene nagrade na konkursu „Kreativna škola”

Comments are closed.