Domaće preduzetništvo sve prepoznatljivije na svetskoj preduzetničkoj sceni

Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu moderirao je jučerašnji panel u okviru ovogodišnjeg Kopaonik Business Foruma pod nazivom: „Brzorastuće domaće kompanije – Različite veličine, različiti problemi“.

PCPress.rs Image

Na ovu temu, koja se pokazala kao jedna od gorućih, na ovogodišnjem Kopaonik Business Forumu, Ivan Rakić (EY) diskutovao je sa panelistima, liderima preduzetničkih kompanija Republike Srbije. Učesnici ovog panela bili su Nebojša Šaponjić, suvlasnik i osnivač kompanije Nelt Co, Sofija Popara, suvlasnik i osnivač kompanije Clever (Pausal.rs), Andrija Perović, suvlasnik i direktor kompanije Termovent Komerc i Darko Budeč, osnivač i vlasnik kompanije Buck.

PCPress.rs Image

„Ohrabruje činjenica da srpsko preduzetništvo postaje sve prepoznatljivije po agilnosti i inovativnosti i na svetskoj preduzetničkoj sceni. Domaće kompanije koje su prevazišle razne prepreke i dalje su usmerene na ulaganja u svoje ljude i širenje paleta izvrsnih proizvoda i usluga. Tema današnje diskusije je kako promeniti poslovno okruženje da se ove kompanije dalje razvijaju i osvajaju nova tržišta.“ – istakao je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Pročitajte i:  Jedan WMS molim, od priloga – sve

Ispred revizorsko-konsultantske kompanije EY, Rukovodeći Partner Ivan Rakić, a ujedno i lider programa EY Preduzetnik godine u Srbiji koji je do sada promovisao više od 200 uspešnih preduzetničkih kompanija, iskoristio je priliku da sa panelistima prodiskutuje o preprekama na koje kroz poslovanje i dalje nailaze.

PCPress.rs Image

Različita perspektiva lidera koji vode kako sisteme od više hiljada ljudi, tako i male agilne start-up kompanije, dodatno je podstakla na diskusiju i stavila u fokus brojne prepreke na koje preduzetnici Republike Srbije nailaze.

Iz perspektive lidera programa EY Preduzetnik godine, koji je u Republici Srbiji održan osam godina zaredom, Ivan Rakić (EY) iskoristio je dobro razumevanje preduzetničkog poslovanja u našoj zemlji da na jednom od najposećenijih panela Kopaonik Business Foruma podstakne preduzetnike na diskusiju u vezi sa preprekama sa kojima se susreću tokom poslovanja.

PCPress.rs Image

Našim posetiocima će biti zanimljiva informacija da će jedan od govornika na ovom panelu, Andrija Perović iz Termovent Komerca biti govornik na našem BIZIT seminaru, koji se održava naredne nedelje, u sredu 11.3. u Klubu poslanika u Beogradu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,