BIZIT 2022

Domaći proizvođači audio i video tehnike na Hi-Files Show sajmu

Domaći proizvođači audio i video tehnike potvrdili su učešće na sajmu Hi-Files Show, koji se održava 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu.

Hi Files Show 03Proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstaviće svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu. Ovo će biti retka prilika da se domaća publika upozna sa radom srpskih AV firmi koje uglavnom izlažu na sajmovima van zemlje, gde imaju i plasman koji su stvorili na osnovu dobrog kvaliteta svojih proizvoda.

Ovo je jubilarni, deseti, Hi-Fi događaj u Srbiji a pored domaćih proizvođača posetioci će premijerno videti najnovije uređaje iz programa distributera: Player, Audiophile, HiendFi, 4audio, Vox Trade, Mkabl, Gallus audio iz Slovenije.

Hi-Files Show je izložba audio-video opreme na kojoj, po uzoru na svetske sajmove, izlagači demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope koji se mogu pronaći na našem i svetskom tržištu. Svaki od izlagača odabirom audio i video materijala prikazuje prednosti dobro uklopljenih Hi-Fi sistema i značaj kvalitetne reprodukcije zvuka u kućnim uslovima. Trenutno u svetu raste trend upotrebe zvučnika bez kablova, sa bežičnom vezom, koji se koriste pri organizovanju žurki na otvorenom, posebno na plažama i u velikim baštama i dvorištima, a koji će biti izloženi i u Beogradu.

Svi uređaji biće raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 5 soba, u cilju što boljeg doživljaja Hi-Fi uređaja i njihovih mogućnosti. U hotelskim sobama se dočarava kućna atmosfera iz dnevnih soba što je najbolje za realnu prezentaciju mogućnosi audio i video sistema.

U holu će se prodavati dodatna Hi-Fi  oprema.

Deseti Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Više informacija možete pronaći na www.hi-files.com/show2013.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,