Donald Tramp nije odustao od Truth Social?

Nakon izjave o povlačenju iz saradnje sa Donald Trampom, Digital World Ackuisitin Corp odložio je glasanje glavnih akcionara.

PCPress.rs Image

Budućnost društvene mreže Donalda Trampa je sve više mračna. Korporacija koja je zadužena za prezentovanje Truth Social je odložila glasanje akcionara o produžetku roka za dogovor nakon što nije dobila „potrebnu“ podršku.

Do sada je u mrežu koja se pokazala kao „nevidljiva“ potrošeno 1,3 milijarde dolara. A čini se da će troškovi samo više rasti dok prihoda nema. Šta je i zbog čega Donald Tramp ovim uradio?

Koliko priča o Truth Social liči na kupovinu Twittera? Da li su Donald Tramp i Ilon Mask samo pokazali na ovaj način koliki je njihov uticaj? Kompanije koje su učestvovale u planiranju Social Truth ušle su u zadatke sa velikim entuzijazmom. Sasvim je bilo jasno da nakon izgubljene stolice Donald Tramp može da privuče jednom objavom ogromne reakcije. Mreža koja bi imala Donalda Trampa imala bi sve korisnike sveta – svi bi jednostavno prenosili njegove izjave. Međutim, pokazalo se da Donald Tramp nema namere da se oglašava. Zašto? A bez njegovih objava Social Truth nema nikakav značaj.

Social Truth ili socijalna istina ili samo istina – bez glasa Donalda Trampa ne postoji. Da li je Donald Tramp, Americi i svetu, želeo na ovaj način da pošalje upravo tu poruku? Koštala je druge mnogo, a čini se da je Tramp jedini na dobitku – uspeo je da izvede sjajnu predstavu.

Izvor: grid.news

Facebook komentari: