Doom 3 dobija novi život uz PS VR

Za sve ljubitelje Doom 3 igrice, Bethesda i id Software su pripremili nova uzbuđenja. Korisnike će 29. marta obradovati nova verzija Doom 3 VR Edition za PlayStation VR sa modernizovanim prikazima, unapređenim zvukovima, kao i svim elementima horora. Takođe, za još bolji doživljaj omogućeno je istovremeno korišćenje baterijske lampe i pištolja.

doom 3 ps vr

Doom 3 privlači veliku pažnju igrača

Nadogradnja za VR takođe uključuje proširenja Resurrection of Evil i The Lost Mission. Međutim, ovo nije prvi Doom 3 VR port, jer je Team Beef već objavio svoju nezvaničnu verziju za Oculus Quest. Za sada sa sigurnošću se može reći da će prelaženje nivoa biti mnogo lakše i organizovanije uz Quest naočare.

Doom 3 se smatra čudnim izborom za VR konverziju, jer je pri njegovom izlasku na tržište ključna prodajna tačka bila tehnologija osvetljenja u realnom vremenu. Kritičari nisu bili preveliki ljubitelji sporog tempa igre i oslanjanja na skakače. Uz Doom 3, kao i nove naslove Doom igara, poput Doom Eternal, nemojte očekivati preveliku akciju trčanja i pucanja. Bez obzira na to, i dalje ćete imati uzbudljiv osećaj dok koračate kroz hale pune zaraženih demona.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,