Softverski div je objavio Family Safty Aplikaciju, u preview verziji za Android i iOS. Ta aplikacija je uglavnom fokusirana na kontrolu vremena koje vaša deca provode ispred ekrana telefona i mogućnost ograničenja tog vremena na Android-u, Windows-u ili Xbox-u.

PCPress.rs Image

Omogućeno filtriranje sadržaja

Sadržaj koji želite da filtrirate, a koji će biti dostupan vašoj deci, možete da to uradite kroz Microsoft Edge i Microsoft Store. Takođe, tu je i mogućnost praćenja lokacije koja istini za volju verovatno neće biti mnogo korišćena za vreme pandemije, ali je prisutna i sigurno dobrodošla u nekim situacijama. Za sada ćete morati da se prođete prijavu kako biste bili uključeni u preview verziju.

Korišćenje ove aplakacije ima najviše smisla za one koji koriste veliki broj usluga iz Microsoft ekosistema, a njihova deca vole da igraju Minecraft ili Xbox po ceo dan.

S druge strane, neće biti od naročite pomoći ukoliko vaša deca koriste druge platforme, tako da to trebate imati u vidu. Tada ćete verovatno morati da se odlučite za neku drugu, sličnu uslugu.