Dota 2 dobija veliko godišnje ažuriranje

Dota 2 je u poslednje vreme sve popularnija, a Valve je odlučan da održi kvalitet ove MOBA igre kroz niz promena. Za početak, plan je da se proširi ažuriranje za heroje tokom cele godine, umesto da ih spaja u jedno veliko izdanje na jesen. Takođe se razmatra promena u celokupnoj strategiji koja bi propratila mnoga ažuriranja tokom godine.

dota 2 godišnje ažuriranje

Novi heroji do kraja novembra

Trenutno je plan da Valve objavi sledeću seriju Dota 2 heroja do kraja novembra, dok bi sledeća grupa trebalo da stigne u prvom kvartalu 2021. godine. Kompanija se nada da će se igrači koji su otišli vratiti ako se smanji loše ponašanje na mreži. Koristiće se poboljšani sistem za otkrivanje takvih igrača. Početnici neće moći da naduvavaju svoje profile, te će se sklapanje igrača za utakmice voditi po dosta pravičnijem sistemu.

Slična akcija je vođena protiv obnovljivih naloga, tj. onih koji su stvoreni samo da bi se pomoglo rangiranju drugih. Pored boljeg otkrivanja, Valve je povećao obim zabrane pojačanja i sada ima uspostavljen sistem protiv ovakvih igrača. Zabranjeno je preko 14,000 naloga u proteklih 30 dana. Ne zna se hoće li nova ažuriranja i akcije biti dovoljne za odbijanje rivala, poput League of Legends. Ako ništa drugo, ovo je priznanje mnogim igračima koji ostaju na mreži i očekuju stalan tok svežih sadržaja, umesto jednog ili dva monolitna dodavanja novih heroja i sitnih popravki.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: