Doživite svaki otkucaj ritma u svojoj dnevnoj sobi

Letnji period je obično sinonim za najprestižnije muzičke festivale. Ukoliko biste voleli da iskusite sve čari nastupa najvećih muzičkih legendi, sada možete da napravite Glastonberi kod kuće.

PCPress.rs Image

 Možda vam je asocijacija na reč projektor kancelarijska oprema, ali projektori kompanije Epson su mnogo više od toga. Jedno od rešenja su Epson projektori koji vam omogućavaju da dnevnu sobu pretvorite u veliki stadion na kom se nalaze hiljade ljudi i da u potpunosti doživite tu atmosferu. Sa širokim spektrom rezolucija, od Full HD do 4K Pro-UHD, ovi projektori pružaju neverovatan kvalitet slike, uz jasnoću i živopisne boje. S veličinom projekcije do 300 inča, stvorite energiju i atmosferu festivala kod kuće, omogućavajući vama i vašim gostima da se osećate kao da ste na pravom koncertu.

Kvalitet i kreativnost

Epson projektori su fleksibilni, kvalitetni i omogućavaju vam da budete kreativni gde god da se nalazite. Epson projektori nisu samo slika. Mnogi modeli  imaju moćne integrisane zvučnike, koji pružaju bogat i impresivan zvuk koji će vas oboriti s nogu (ili makar čvrsto držati u stolici). Međutim, ako tražite još snažnije zvučno iskustvo, većina projektora ima ulaze za spoljne zvučnike i zvučne trake, što vam omogućava da stvorite atmosferu kakvu god želite.

PCPress.rs Image

Neprestano pomeranje granica

Epson nastavlja da inovira tržište ekrana – od minijaturizacije proizvoda do jednostavnih alata za montažu – i donosi projektore svetske klase na tržište koje se stalno razvija. Najupečatljiviji primer je model EB-PU2220B, najmanji projektor od 20.000 lumena na svetu, napravljen najnovijom 3LCD i laserskom tehnologijom. Projektori serije EB-PU2200 su lakši za instaliranje i podešavanje, jednostavniji za održavanje, imaju izuzetan kvalitet slike i stvarne ekološke prednosti.

PCPress.rs Image

Sa Epson AV projektorima, lako podešavanje slike i bežične mogućnosti na određenim modelima obezbeđuju besprekorno i prijatno iskustvo. Zaboravite na ograničene preglede i loša mesta. Sa Epson projektorom, svaki koncert možete doživeti kao da ste u prvom redu, a vaš dom postaje festivalska scena za vas i vaše prijatelje.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Pokušajte da skačete u mraku, pevate zajedno s bendom i uživate u neverovatnoj energiji koncerta – sve iz svoje dnevne sobe. Uz Epson AV projektor, muzički festival je udaljen samo jedno dugme!

Epson.rs

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *