Dr. Oetker: Nagradna flash igra

PCPress.rs ImageU želji da svoje potrošače obraduje i ohrabri u navijanju tokom Svetskog fudbalskog prvenstva, Dr. Oetker Srbija organizuje nagradni konkurs koji se odvija preko njihovog sajta. Takmičenje je počelo 24. maja i traje do 12. jula, a odnosi se na web igru Okupi svoj tim.

Dr. Oetker je pripremio vredne nagrade, nedeljne i glavne za sve verne fanove i ljubitelje fudbala. Tokom svake od šest sedmica, učesnike koji postignu najbolje rezultate očekuje 90 kožnih fudbalskih lopti.

Na kraju finalne nedelje, najbolje igrače očekuju glavne nagrade: 30 fudbalskih dresova reprezentacije Srbije, 10 kožnih lopti i tri laptop računara. Pravo da konkurišu za glavne nagrade, imaju svi koji su učestvovali u konkursu i to svojim najboljim rezultatom. Dobitnik nedeljne nagrade može ponovo da učestvuje i da u finalnoj nedelji osvoji neku od glavnih nagrada i bude najuspešniji igrač nagradnog konkursa.

Na samom početku igre takmičar bira svog medvedića-fudbalera od ponuđenih pet reprezentacija (Srbija, Brazil, Argentina, Španija i Italija). Zadatak takmičara je da pomogne medvediću da stigne u Južnu Afriku i da na tom putu prevaziđe različite prepreke inspirisane zemljama kroz koje prolazi.

Pročitajte i:  Završen WHOIS hakaton: 10 različitih rešenja jednog problema

Putovanje takmičara-medvedića u Johanseburg, zavisno od pokazane veštine, može da bude obogaćeno raznim stimulansima u vidu bonus poena za veštinu, dodatni život, bonus vreme i sl. Meda fudbaler završava igricu dolaskom na fudbalski stadion u Johanesburgu. Ako pre isteka vremena takmičar ne stigne do stadiona, gubi jedan od života, ali se igra nastavlja od tog mesta, sve dok ne izgubi i poslednji.

Igra se može ponavljati neograničen broj puta, a pravo učešća imaju svi državljani Republike Srbije.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , ,