Dropbox Professional namenjen prvenstveno honorarcima

Dropbox je pokrenuo nov plan koji se zove Dropbox Professional, a koji vam omogućava skladištenje, pristup i praćenje datoteka sa jednog mesta. Dropbox Proffesional dizajniran je specijalno za nezavisne radnike, pojedince i dolazi sa dve nove opcije, Dropbox Showcase i Dropbox Smart Sync. Smart Sync vam omogućava da sačuvate prostor pomoću čuvanja datoteka samo u oblaku, bez rezervne kopije na hard disku, i kompatibilan je sa i sa Mac-om i sa Windows-om.

PCPress.rs Image

Kompanija je takođe najavila i novu funkciju pod nazivom Dropbox Showcase, koja vam omogućava da kreirate uvod u dokumente koje delite koji liče na one iz PowerPoint-a, kako bi linkovi koje delite bili sadržajniji. Možete dodati logo i prilagođene layout-ove. Showcase vam takođe govori o tome ko je do sada gledao vaš link, a Professional vam daje detaljnu istoriju gledaoca u proteklih 120 dana sa vremenom i datumima.

PCPress.rs Image

Dropbox Professional košta ili 199 dolara godišnje, ili 19,99 dolara mesečno, a dolazi sa 1 TB prostora za skladištenje. Kompanija je usmerena na preduzetnike i na one koji su samozaposleni, međutim imaće tešku bitku s obzirom da Box.com nudi nešto slično, ako izuzmemo premijum karakteristike, za samo 15 dolara (12 evra) mesečno po korisniku.

Pročitajte i:  Microsoft upozorava korisnike na Office 365 napade

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , , , , , ,